Posluživanje
Uz tako pečene pastrve poslužite prilog od krumpira ili od nekog drugog povrća.
Kako biste skratili postupak pripreme, već oguljene i narezane bademe možete kupiti u trgovini.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 0 osobe 70 min
Uz tako pečene pastrve poslužite prilog od krumpira ili od nekog drugog povrća.
Kod čišćenja, svježe pastrve isperite pod tekućom hladnom vodom i posušite ih samo iznutra kako bi koža pastrva zadržala prirodnu sluzavost.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 577.63 | 72 | 72 |
Kalcij | mg | 194.49 | 19 | 19 |
Kalij | mg | 995.48 | 27 | 27 |
Niacin | mg | 17.43 | 125 | 87 |
Vitamin E | mg | 9.81 | 45 | 45 |
Vitamin D | μg | 7.96 | 4 | 4 |
Vitamin A | μg | 482.42 | 12 | 10 |
Sol | g | 1.97 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 38.6 | - | - |
Vlakna | g | 2.91 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 10.86 | - | - |
Masti | g | 29.05 | - | - |