Posluživanje
Pakistanske torbice poslužite na podlozi od salate, prelivene pripremljenim umakom i posuto preostalim pinjolima.
Kako biste torbice lakše i bolje zavezali, vezice poriluka možete kratko blanširati u kipućoj vodi ili jednostavno staviti u mikrovalnu pećnicu na 15-20 sekundi kako bi omekšale.
Chili mljeveni
Srednje zahtjevno 0 osobe 45 min
Pakistanske torbice poslužite na podlozi od salate, prelivene pripremljenim umakom i posuto preostalim pinjolima.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 344.36 | 43 | 43 |
Kalij | mg | 951.42 | 26 | 26 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.4 | 20 | 20 |
Niacin | mg | 11.29 | 81 | 56 |
Vitamin D | μg | 1.5 | 1 | 1 |
Vitamin A | μg | 2153.14 | 54 | 43 |
Sol | g | 0.52 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 24.9 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 89.75 | - | - |