Posluživanje
Orijentalnu juhu pospite nasjeckanim peršinom i poslužite uz tostirani baget.
Ako juhu ne poslužujete odmah nakon kuhanja, ječam dodajte tek nakon što ste juhu kuhali več 15-ak minuta kako se ne bi previše zgusnula.
Curry
Jednostavno 4 osobe 50 min
Orijentalnu juhu pospite nasjeckanim peršinom i poslužite uz tostirani baget.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 371.4 | 46 | 46 |
Kalij | mg | 593.35 | 16 | 16 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.8 | 26 | 26 |
Vitamin D | μg | 16.03 | 8 | 8 |
Vitamin A | μg | 617.47 | 15 | 12 |
Sol | g | 0.24 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 10.81 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 52.57 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 4.28 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 13.01 | - | - |
Masti | g | 24.06 | - | - |