Posluživanje
Poslužite uz kuhani krumpir posut peršinom.
Pred kraj pečenja umjesto vodom možete podliti s malo bijelog vina za još intenzivniju aromu.
Jednostavno 4 osobe 50 min
Poslužite uz kuhani krumpir posut peršinom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 568.88 | 71 | 71 |
Kalcij | mg | 184.59 | 18 | 18 |
Kalij | mg | 773.16 | 21 | 21 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.9 | 27 | 27 |
Niacin | mg | 12.91 | 92 | 65 |
Vitamin D | μg | 90.58 | 45 | 45 |
Vitamin A | μg | 1070.55 | 27 | 21 |
Sol | g | 0.29 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 44.4 | - | - |
Vlakna | g | 0.28 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 9.16 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 4.59 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 19.39 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 12.77 | - | - |
Masti | g | 37.97 | - | - |