Posluživanje
Savijaču narežite na komade i prelijte umakom od rajčice u koji ste umiješali nasjeckani bosiljak. Uz ovo jelo možete poslužiti ribani parmezan.
Za čvršće tijesto stavite samo žumanca.
Vegeta Original
Složeno 6 osobe 90 min
Savijaču narežite na komade i prelijte umakom od rajčice u koji ste umiješali nasjeckani bosiljak. Uz ovo jelo možete poslužiti ribani parmezan.
Nadjev nanesite na tijesto, ali ne po rubovima kako bi se kod kuhanja oni međusobno slijepili.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 443 | 55 | 55 |
Kalcij | mg | 221 | 22 | 22 |
Kalij | mg | 780 | 21 | 21 |
Niacin | mg | 13 | 93 | 65 |
Vitamin C | mg | 18 | 24 | 20 |
Vitamin D | μg | 43 | 22 | 22 |
Vitamin A | μg | 4387 | 110 | 88 |
Sol | g | 1.96 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 35 | - | - |
Vlakna | g | 3 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 41 | - | - |
Masti | g | 38 | - | - |