Posluživanje
Na tanjur za posluživanje stavite umak, na umak dodajte dagnje i popečene ploške kruha te poslužite.
Vegeta Original
4 osobe 35 min
Na tanjur za posluživanje stavite umak, na umak dodajte dagnje i popečene ploške kruha te poslužite.
Kad dagnje kuhate u ljušturi upotrijebite samo one koje se otvore. One koje se nisu otvorile bacite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 387.29 | 48 | 48 |
Kalcij | mg | 228.32 | 23 | 23 |
Kalij | mg | 874.79 | 24 | 24 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.02 | 15 | 15 |
Niacin | mg | 7.51 | 54 | 38 |
Vitamin D | μg | 18.11 | 9 | 9 |
Vitamin A | μg | 35906.88 | 898 | 718 |
Sol | g | 3.22 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 20.21 | - | - |
Vlakna | g | 4.68 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 32.29 | - | - |
Masti | g | 17.13 | - | - |