Posluživanje
Uz nadjevene lignje, umiješane u topli umak ili prelivene njime, poslužite palentu.
Lignje stavite u širu tavu na hladno maslinovo ulje i pecite poklopljene, ali ne do kraja.
Srednje zahtjevno 4 osobe 45 min
Uz nadjevene lignje, umiješane u topli umak ili prelivene njime, poslužite palentu.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 501.19 | 63 | 63 |
Kalcij | mg | 241.3 | 24 | 24 |
Kalij | mg | 697.08 | 19 | 19 |
Niacin | mg | 10.63 | 76 | 53 |
Vitamin C | mg | 22.24 | 30 | 25 |
Vitamin E | mg | 6.2 | 28 | 28 |
Vitamin A | μg | 708.81 | 18 | 14 |
Sol | g | 3.93 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 32.78 | - | - |
Vlakna | g | 1.58 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 17.43 | - | - |
Masti | g | 19.63 | - | - |