Posluživanje
Pečeni nabujak ostavite kratko da se malo ohladi pa poslužite toplo.
Vrstu sira odaberite ovisno o tome koji volite.
Vlasac
Jednostavno 4 osobe 45 min
Pečeni nabujak ostavite kratko da se malo ohladi pa poslužite toplo.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 287.16 | 36 | 36 |
Kalcij | mg | 278.76 | 28 | 28 |
Kalij | mg | 201.96 | 5 | 5 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.04 | 15 | 15 |
Niacin | mg | 3.99 | 29 | 20 |
Vitamin D | μg | 60.22 | 30 | 30 |
Sol | g | 0.28 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 16.6 | - | - |
Vlakna | g | 0.4 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 1.13 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 10.23 | - | - |
Masti | g | 18.51 | - | - |