Posluživanje
Poslužite toplo.
Kad ste škarpinu očistili, isperite je pod mlazom tekuće vode.
Srednje zahtjevno 4 osobe 70 min
Poslužite toplo.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 82.19 | 27 | 21 |
Fosfor | mg | 158.5 | 20 | 20 |
Kalij | mg | 1866.49 | 50 | 50 |
Niacin | mg | 5.3 | 38 | 27 |
Vitamin C | mg | 125.64 | 168 | 140 |
Vitamin E | mg | 6.07 | 28 | 28 |
Vitamin A | μg | 1957.67 | 49 | 39 |
Sol | g | 10.56 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 56.89 | - | - |
Vlakna | g | 5.05 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 62.52 | - | - |
Masti | g | 53.19 | - | - |