Posluživanje
Pečene ražnjiće poslužite s krumpirom pečenim u ljusci i zelenom salatom.
Na isti način možete pripremiti ćevape, pljeskavice ili šiš-ćevape.
Jednostavno 8 osobe 60 min
Pečene ražnjiće poslužite s krumpirom pečenim u ljusci i zelenom salatom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 224.09 | 28 | 28 |
Kalcij | mg | 20.95 | 2 | 2 |
Kalij | mg | 384.53 | 10 | 10 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.85 | 12 | 12 |
Vitamin D | μg | 15 | 8 | 8 |
Vitamin A | μg | 143.13 | 4 | 3 |
Sol | g | 0.03 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 21.49 | - | - |
Vlakna | g | 0.25 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 1.77 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 6.87 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 13.13 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 10.63 | - | - |
Masti | g | 33.35 | - | - |