Posluživanje
Gulaš poslužite posipan nasjeckanim peršinom.
Umjesto krumpira možete dodati kuhanu tjesteninu u već gotov gulaš.
Ljuta paprika
Srednje zahtjevno 4 osobe 70 min
Gulaš poslužite posipan nasjeckanim peršinom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 457.79 | 57 | 57 |
Kalcij | mg | 69 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 1374.17 | 37 | 37 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.16 | 17 | 17 |
Niacin | mg | 16.27 | 116 | 81 |
Vitamin D | μg | 24 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 1727.38 | 43 | 35 |
Sol | g | 0.25 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 42.98 | - | - |
Vlakna | g | 4.86 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 23.93 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 8.91 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 16.87 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 14.3 | - | - |
Masti | g | 40.62 | - | - |