Sastojci
- 600 g lungića
- 1 Vegeta marinada pikantna
- 400 g šparoga
- 1 tvrdo kuhano jaje
- 4 žlice ulja
- 1 žlica vinskog ocat
- 2 žlice senfa Rustica Podravka
- sol
- papar
Koristili smo
Vegeta Grill marinada pikantna
Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!
Srednje zahtjevno 3 osobe 45 min
- 1 Lungić očistite od žilica, narežite i prelijte Vegeta marinadom. Ostavite 30 minuta u marinadi ili dulje, za postizanje boljeg okusa.
- 2 Meso pecite na srednje jakoj vatri na roštilju 5-7 minuta sa svake strane tako da ostane mekano i sočno u sredini.
- 3 Šparoge očistite i kuhajte u kipućoj vodi dok lagano ne omekšaju. Ocijedite ih i ohladite.
- 4 Za umak propasirajte 1 tvrdo kuhano jaje, dodajte ulje, ocat i senf. Na kraju začinite solju i paprom te prelijte preko šparoga.