Posluživanje
Toplom salsom možete preliti njoke, špagete ili neko drugo tijesto.
Pripremite li veću količinu ljute salse, smrznite je i koristite po potrebi.
Jednostavno 4 osobe 45 min
Toplom salsom možete preliti njoke, špagete ili neko drugo tijesto.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 116.24 | 39 | 29 |
Fosfor | mg | 182.89 | 23 | 23 |
Kalij | mg | 2112.02 | 57 | 57 |
Niacin | mg | 8.15 | 58 | 41 |
Vitamin C | mg | 95.14 | 127 | 106 |
Vitamin E | mg | 15.47 | 70 | 70 |
Vitamin A | μg | 5439.48 | 136 | 109 |
Sol | g | 6.8 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 8.37 | - | - |
Vlakna | g | 9.35 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 44.28 | - | - |
Masti | g | 7.99 | - | - |