Posluživanje
Toplo kuhano povrće prelijte umakom i poslužite kao toplo predjelo ili glavno jelo.
Račiće možete zamijeniti i ribom (npr. grdobinom).
Bijeli papar mljeveni
Srednje zahtjevno 4 osobe 50 min
Toplo kuhano povrće prelijte umakom i poslužite kao toplo predjelo ili glavno jelo.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 239 | 30 | 30 |
Kalcij | mg | 99 | 10 | 10 |
Kalij | mg | 664 | 18 | 18 |
Niacin | mg | 4 | 29 | 20 |
Vitamin C | mg | 46 | 61 | 51 |
Vitamin D | μg | 15 | 8 | 8 |
Vitamin A | μg | 12828 | 321 | 257 |
Sol | g | 1.71 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 16 | - | - |
Vlakna | g | 5 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 20 | - | - |
Masti | g | 15 | - | - |