Posluživanje
Kunića u vinu poslužite sa zelenim rezancima.
Na isti način možete pripremiti i piletinu.
Lovorov list
Jednostavno 6 osobe min
Kunića u vinu poslužite sa zelenim rezancima.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 763.11 | 95 | 95 |
Kalcij | mg | 140.55 | 14 | 14 |
Kalij | mg | 1886.04 | 51 | 51 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.85 | 41 | 41 |
Niacin | mg | 38.63 | 276 | 193 |
Vitamin D | μg | 36 | 18 | 18 |
Vitamin A | μg | 25152.04 | 629 | 503 |
Sol | g | 0.37 | 0 | 0 |
Ugljikohidrati | g | 29.83 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 6.93 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 6.44 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 10.44 | - | - |