Posluživanje
Kuhanu teletinu narežite na ploške, prelijte pripremljenim umakom i toplo poslužite s korjenastim povrćem iz juhe.
Korjenasto povrće narežite na veće komade.
Crni papar zrno
Srednje zahtjevno 6 osobe 120 min
Kuhanu teletinu narežite na ploške, prelijte pripremljenim umakom i toplo poslužite s korjenastim povrćem iz juhe.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 412.92 | 52 | 52 |
Kalcij | mg | 76.07 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 777.3 | 21 | 21 |
Niacin | mg | 19.49 | 139 | 97 |
Vitamin C | mg | 6.36 | 8 | 7 |
Vitamin D | μg | 34.58 | 17 | 17 |
Vitamin A | μg | 10611.3 | 265 | 212 |
Sol | g | 3.96 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 35.89 | - | - |
Vlakna | g | 1.79 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 11.46 | - | - |
Masti | g | 17.47 | - | - |