Posluživanje
Toplu kuhanu ribu odvojite od kosti pa poslužite s umakom od hrena posipanu peršinom.
Riblju juhu poslužite s kuhanom rižom.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe 50 min
Toplu kuhanu ribu odvojite od kosti pa poslužite s umakom od hrena posipanu peršinom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 504 | 63 | 63 |
Kalcij | mg | 155 | 16 | 16 |
Kalij | mg | 1104 | 30 | 30 |
Vitamin C | mg | 30 | 40 | 33 |
Vitamin E | mg | 10 | 45 | 45 |
Vitamin D | μg | 157 | 79 | 79 |
Vitamin A | μg | 5122 | 128 | 102 |
Sol | g | 2.7 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 50 | - | - |
Vlakna | g | 1 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 10 | - | - |
Masti | g | 32 | - | - |