Posluživanje
Krumpir iz pećnice poslužite uz razna pečenja i ribe.
Ako želite da vam krumpir bude sočniji, umiješajte luk narezan na kolutiće.
Jednostavno 5 osobe 50 min
Krumpir iz pećnice poslužite uz razna pečenja i ribe.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 50 | 17 | 13 |
Fosfor | mg | 100 | 13 | 13 |
Kalcij | mg | 10 | 1 | 1 |
Kalij | mg | 782 | 21 | 21 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.11 | 16 | 16 |
Niacin | mg | 3.8 | 27 | 19 |
Vitamin B6 | mg | 0.6 | 38 | 30 |
Vitamin C | mg | 25.6 | 34 | 28 |
Bjelančevine | g | 3.92 | - | - |
Vlakna | g | 3 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 43.2 | - | - |
Masti | g | 0.2 | - | - |