Meni Search

U ostatak goveđe juhe dodajte preostali dio narezane mrkve i celera, dodajte 3 žlice sojinog umaka i par kapi sezamovog ulja. Tako ćete na najbolji mogući način iskoristiti ostatak temeljca i dobiti kinesku verziju juhe u par jednostavnih koraka.

Sastojci

350 g bifteka ili goveđeg (junećeg) buta
1 žličica Gussnela Dolcela
1 žlica ulja
2 usitnjena češnja češnjaka
1 mrkva
1 žlica šećera
Vegeta Maestro bijeli papar
3 dl Goveđeg temeljca s ekstra povrćem Podravka
3 ploške stabljičastog celera
3 mlada luka
3 žlice sojinog umaka
par kapi sezamovog ulja

Koristili smo

Bijeli papar mljeveni

Bijeli papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe 20 min

  • 1 Meso narežite na tanje trakice, uvaljajte ga u kukuruzni škrob i ispržite kratko u woku. Kada je meso isprženo odložite ga na stranu.
  • 2 Preostalo ulje zagrijte u woku. Pržite 5 minuta usitnjeni češnjak, dio očišćene i narezane mrkve na trakice. U tavu ulijte sherry, može i rižino vino, dodajte šećer i malo papra.
  • 3 Zakuhajte vodu i dodajte srce goveđeg temeljca s povrćem.
  • 4 U tavu vratite meso i podlijte goveđom juhom. Pustite da kuha oko 2 minute. Dodajte očišćeni mladi luk narezan na komadiće.

Posluživanje

Poslužite prema želji, uz bazmati rižu dugog zrna ili rezance od riže.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke