Posluživanje
Juneće medaljone pospite nasjeckanim peršinom i poslužite.
Biftek nikad ne pripremajte netom nakon vađenja iz hladnjaka već ga prije pripreme prvo stavite na sobnu temperaturu.
Vegeta Original
Jednostavno 4 osobe 40 min
Juneće medaljone pospite nasjeckanim peršinom i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 450.38 | 56 | 56 |
Kalcij | mg | 89.52 | 9 | 9 |
Kalij | mg | 1086.27 | 29 | 29 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.12 | 30 | 30 |
Niacin | mg | 15.21 | 109 | 76 |
Vitamin D | μg | 66.1 | 33 | 33 |
Vitamin A | μg | 699.73 | 17 | 14 |
Sol | g | 3.4 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 38 | - | - |
Vlakna | g | 2.44 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 16.1 | - | - |
Masti | g | 42.63 | - | - |