Posluživanje
Toplu juhu poslužite s pripremljenim prepečencem narezanim na trokute.
Ljutiku možete zamijeniti običnim lukom.
Kajenski papar
Jednostavno 4 osobe 40 min
Toplu juhu poslužite s pripremljenim prepečencem narezanim na trokute.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 121.5 | 15 | 15 |
Kalcij | mg | 156.92 | 16 | 16 |
Kalij | mg | 407.73 | 11 | 11 |
Vitamin C | mg | 17.06 | 23 | 19 |
Vitamin E | mg | 4.3 | 20 | 20 |
Vitamin D | μg | 14.49 | 7 | 7 |
Vitamin A | μg | 3028.63 | 76 | 61 |
Sol | g | 2.93 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 4.96 | - | - |
Vlakna | g | 3.27 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 16.46 | - | - |
Masti | g | 24.52 | - | - |