Posluživanje
Hrskavi luk poslužite s curry dipom.
Ispod žice stavite papir za pečenje da na njega iskapa višak smjese.
Curry
Jednostavno 4 osobe 30 min
Hrskavi luk poslužite s curry dipom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 343.52 | 43 | 43 |
Kalcij | mg | 312.41 | 31 | 31 |
Kalij | mg | 374.66 | 10 | 10 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.88 | 13 | 13 |
Niacin | mg | 6.6 | 47 | 33 |
Vitamin D | μg | 36.46 | 18 | 18 |
Sol | g | 0.29 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 13.26 | - | - |
Vlakna | g | 2.52 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 60.96 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 10.99 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 4.11 | - | - |
Masti | g | 21.3 | - | - |