Posluživanje
Pečenu janjetinu poslužite s popečenim kruhom.
Po želji, možete napraviti mješavinu fino naribane limunove korice, češnjaka i peršina u malo maslinova ulja i poslužiti uz ovo jelo.
Origano
Srednje zahtjevno 6 osobe 160 min
Pečenu janjetinu poslužite s popečenim kruhom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 155.95 | 52 | 39 |
Fosfor | mg | 809.26 | 101 | 101 |
Kalij | mg | 1856.76 | 50 | 50 |
Niacin | mg | 41.85 | 299 | 209 |
Vitamin C | mg | 18.8 | 25 | 21 |
Vitamin D | μg | 43 | 22 | 22 |
Vitamin A | μg | 7232.77 | 181 | 145 |
Sol | g | 0.98 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 93.43 | - | - |
Vlakna | g | 9.8 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 35.86 | - | - |
Masti | g | 55.72 | - | - |