Posluživanje
Janjeći gulaš pospite nasjeckanim peršinom. Jelo poslužite toplo uz kuhani krumpir.
Janjetinu možete zamijeniti teletinom.
Slatka paprika
Srednje zahtjevno 6 osobe 90 min
Janjeći gulaš pospite nasjeckanim peršinom. Jelo poslužite toplo uz kuhani krumpir.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 51.75 | 17 | 13 |
Fosfor | mg | 344.92 | 43 | 43 |
Kalij | mg | 742.59 | 20 | 20 |
Niacin | mg | 20.06 | 143 | 100 |
Vitamin C | mg | 36.5 | 49 | 41 |
Vitamin D | μg | 21.5 | 11 | 11 |
Vitamin A | μg | 595 | 15 | 12 |
Sol | g | 3.2 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 43.66 | - | - |
Vlakna | g | 1.5 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 7.38 | - | - |
Masti | g | 27.79 | - | - |