Posluživanje
Prije posluživanja izvadite koru naranče i anis. Janjeći gulaš poslužite preko palente u tanjuru.
Prije pripreme mesu janjetine potrebno je ukloniti suvišnu masnoću.
Šareni papar zrno
Jednostavno 4 osobe 50 min
Prije posluživanja izvadite koru naranče i anis. Janjeći gulaš poslužite preko palente u tanjuru.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 372.64 | 47 | 47 |
Kalcij | mg | 62.44 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 714.17 | 19 | 19 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.63 | 23 | 23 |
Vitamin D | μg | 8.4 | 4 | 4 |
Vitamin A | μg | 527.94 | 13 | 11 |
Sol | g | 0.39 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 2.97 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 72.84 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 4.73 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 21.49 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 26.59 | - | - |