Posluživanje
Poslužite tako da kelj s krumpirima raspodijelite po tanjurima, a po njima poslažete pohane jabuke.
Umjesto jabuka možete upotrijebiti i kruške.
Srednje zahtjevno 4 osobe 50 min
Poslužite tako da kelj s krumpirima raspodijelite po tanjurima, a po njima poslažete pohane jabuke.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 351.52 | 44 | 44 |
Kalcij | mg | 410.04 | 41 | 41 |
Kalij | mg | 2032.79 | 55 | 55 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.52 | 22 | 22 |
Niacin | mg | 10.11 | 72 | 51 |
Vitamin A | μg | 10932.06 | 273 | 219 |
Sol | g | 0.2 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 19.45 | - | - |
Vlakna | g | 13.56 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 88.46 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 21.29 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 8.98 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 8.08 | - | - |
Masti | g | 40.78 | - | - |