Posluživanje
Pečenu piletinu poslužite uz pripremljeni grill umak.
Prije pohanja bataka ili zabataka meso zarežite uz kost. Tako pripremljeno meso možete pržiti i u ulju. Po želji u mješavinu za pohanje možete dodati sjemenke sezama, lana i sl.
Chili mljeveni
Jednostavno 4 osobe 35 min
Pečenu piletinu poslužite uz pripremljeni grill umak.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 262.64 | 33 | 33 |
Kalcij | mg | 45.13 | 5 | 5 |
Kalij | mg | 380.75 | 10 | 10 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.25 | 18 | 18 |
Niacin | mg | 17.97 | 128 | 90 |
Vitamin D | μg | 21.7 | 11 | 11 |
Vitamin A | μg | 318.38 | 8 | 6 |
Sol | g | 0.74 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 31.89 | - | - |
Vlakna | g | 0.16 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 37.01 | - | - |
Masti | g | 21.68 | - | - |