Posluživanje
Pečenu piletinu poslužite uz bijeli umak.
Prije pohanja bataka ili zabataka, meso zarežite uz kost. Tako pripremljeno meso možete pržiti i u ulju. Po želji u mješavinu za pohanje možete dodati sjemenke sezama, lana i sl.
Jednostavno 4 osobe 35 min
Pečenu piletinu poslužite uz bijeli umak.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 253.51 | 32 | 32 |
Kalcij | mg | 59.5 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 334.75 | 9 | 9 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.15 | 16 | 16 |
Niacin | mg | 17.52 | 125 | 88 |
Vitamin D | μg | 15.4 | 8 | 8 |
Vitamin A | μg | 120.25 | 3 | 2 |
Sol | g | 0.35 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 30.79 | - | - |
Vlakna | g | 0 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 34.33 | - | - |
Masti | g | 20.58 | - | - |