Posluživanje
Kao prilog uz gulaš od divljači možete pripremiti palentu, okruglice od kruha ili kuhani krumpir.
Nakon što ste meso očistili i oprali, prije pečenja ga svakako posušite.
Ljuta paprika
Srednje zahtjevno 10 osobe 100 min
Kao prilog uz gulaš od divljači možete pripremiti palentu, okruglice od kruha ili kuhani krumpir.
Meso divljači stavlja se u rasol samo za vrijeme parenja. Inače nije potrebno, jer se tako bolje sačuva miris divljači.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 580 | 73 | 73 |
Kalcij | mg | 86 | 9 | 9 |
Kalij | mg | 1191 | 32 | 32 |
Niacin | mg | 15 | 107 | 75 |
Vitamin C | mg | 27 | 36 | 30 |
Vitamin D | μg | 49 | 25 | 25 |
Vitamin A | μg | 8041 | 201 | 161 |
Sol | g | 3.23 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 65 | - | - |
Vlakna | g | 3 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 14 | - | - |
Masti | g | 39 | - | - |