Posluživanje
Gulaš iz pećnice poslužite uz sezonsku salatu.
Junetinu možete zamijeniti teletinom ili govedinom.
Slatka paprika
Srednje zahtjevno 4 osobe 120 min
Gulaš iz pećnice poslužite uz sezonsku salatu.
Kvalitetu ovom jelu dat će začini iz marinade i način pečenja u poklopljenoj posudi.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 90 | 30 | 23 |
Fosfor | mg | 476 | 60 | 60 |
Kalij | mg | 1461 | 39 | 39 |
Niacin | mg | 16 | 114 | 80 |
Vitamin C | mg | 135 | 180 | 150 |
Vitamin D | μg | 21 | 11 | 11 |
Vitamin A | μg | 1264 | 32 | 25 |
Sol | g | 1.83 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 41 | - | - |
Vlakna | g | 5 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 41 | - | - |
Masti | g | 54 | - | - |