Meni Search

Za najbolji okus mesa najbolje je da ga marinirate preko noći.

Sastojci

600 g vratine (narezane na odreske)
1 Vegeta za marinadu s pivom

Salata od slanutka:
240 g Slanutka Podravka
100 g rotkvica
1 mrkva
50 g matovilca
3 žlice maslinova ulja
sol
crni papar mljeveni Podravka
1 žlica limunova soka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe 40 min

  • 1 Meso narezano na odreske lagano potucite.
  • 2 Marinadu protresite i prelijte narezanu vratinu i ostavite stajati 30 minuta (ili dulje).
  • 3 Marinirano meso popecite na roštilju ili grill-tavi do zlatnosmeđe boje.
  • 4 Pečenu vratinu izvadite u posudu i ostavite stajati poklopljenu oko 5 minuta.
  • 5 Kuhanom slanutku dodajte rotkvice narezane na tanke ploške, naribanu mrkvu, oprani matovilac te prelijte maslinovim uljem i limunovim sokom.
  • 6 Lagano popaprite, posolite i promiješajte.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu palentu ili krumpir.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke