Posluživanje
Gotovu musaku ostavite stajati 10 minuta prije rezanja i posluživanja.
Ukoliko je patlidžan gorak možete ga prethodno posoliti, ostaviti da odstoji nekoliko minuta, a zatim isprati.
Cimet mljeveni
Srednje zahtjevno 4 osobe 70 min
Gotovu musaku ostavite stajati 10 minuta prije rezanja i posluživanja.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 395.35 | 49 | 49 |
Kalcij | mg | 139.75 | 14 | 14 |
Kalij | mg | 932.77 | 25 | 25 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.76 | 25 | 25 |
Niacin | mg | 14.9 | 106 | 75 |
Vitamin A | μg | 792.63 | 20 | 16 |
Sol | g | 0.62 | 0 | 0 |
Ugljikohidrati | g | 18.65 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 4.2 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 32 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 16.61 | - | - |