Meni Search

Odaberite bundevu u obliku zdjele, da lakše možete poslužiti juhu i da lijepo izgleda na vašem stolu.

Sastojci

800 g goveđe plećke
1 žlica Vegete
200 g luka
1 žlica Domaće svinjske masti Podravka
1 Goveđi temeljac za jela Podravka
500 g bundeve (hokaido ili butternut)
Vegeta Maestro kim
1 žličica Vegeta Maestro slatke paprike
1 žličica Vegeta Maestro češnjaka u granulama

Koristili smo

Kim

Kim

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 0 osobe 120 min

  • 1 Meso narežite na kockice i pospite Vegetom.
  • 2 Luk sitno narežite i na zagrijanoj masti popržite do zlatnožute boje.
  • 3 Dodajte narezanu govedinu i sve zajedno prepržite. Podlijte toplom vodom i dodajte temeljac. Pustite poklopljeno da se lagano pirja (oko sat i pol).
  • 4 Bundevi odrežite vrh, odstranite sjemenke, žlicom izdubite meso pa ga narežite na kockice.
  • 5 Pirjanom mesu dodajte kockice buče, usitnjeni kim, slatku papriku i sitno nasjeckani češnjak.
  • 6 Podlijte da sastojci budu pokriveni i kuhajte oko 30 minuta.

Posluživanje

Posolite, pospite paprom i poslužite u izdubljenoj buči.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke