Posluživanje
Glaziranu patku narežite pa poslužite s umakom od jabuka.
Temeljac možete pripremiti i od iznutrica patke.
Crni papar mljeveni
Srednje zahtjevno 4 osobe 120 min
Glaziranu patku narežite pa poslužite s umakom od jabuka.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 69 | 9 | 9 |
Kalcij | mg | 46 | 5 | 5 |
Kalij | mg | 367 | 10 | 10 |
Niacin | mg | 1 | 7 | 5 |
Vitamin E | mg | 2 | 9 | 9 |
Vitamin D | μg | 5 | 3 | 3 |
Vitamin A | μg | 48 | 1 | 1 |
Sol | g | 8.66 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 118 | - | - |
Vlakna | g | 2 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 49 | - | - |
Masti | g | 15 | - | - |