Posluživanje
Uklonite s vatre i odmah poslužite.
Divlje šparoge možete zamijeniti kultiviranima, ali ih u tom slučaju narežite na manje komade. Ukoliko nemate riblji temeljac, koristite Povrtni temeljac za jela Podravka.
Srednje zahtjevno 4 osobe 30 min
Uklonite s vatre i odmah poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 260.01 | 33 | 33 |
Kalcij | mg | 132.62 | 13 | 13 |
Kalij | mg | 691.91 | 19 | 19 |
Vitamin D | μg | 136.4 | 68 | 68 |
Vitamin A | μg | 1161.03 | 29 | 23 |
Sol | g | 0.38 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 24.56 | - | - |
Vlakna | g | 4.53 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 20.33 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 2.66 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 7.16 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 2.88 | - | - |
Masti | g | 14.16 | - | - |