Posluživanje
Flambiranu piletinu poslužite s umakom i kuhanom tjesteninom.
Šparoge prethodno očistite od zadebljanih dijelova.
Šareni papar zrno
Jednostavno 4 osobe 35 min
Flambiranu piletinu poslužite s umakom i kuhanom tjesteninom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 404.55 | 51 | 51 |
Kalij | mg | 888.25 | 24 | 24 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.71 | 24 | 24 |
Niacin | mg | 27.75 | 198 | 139 |
Vitamin A | μg | 1445.95 | 36 | 29 |
Sol | g | 0.33 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 44.26 | - | - |
Vlakna | g | 3.45 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 17.59 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 13.8 | - | - |
Masti | g | 36.81 | - | - |