Posluživanje
Pećene odreske tune poslužite na podlozi od pečenog povrća preliveno pripremljenim umakom i posuto preostalim pinjolima.
Prilikom posluživanja možete lagano nakapati acetom balsamicom .
Srednje zahtjevno 4 osobe 30 min
Pećene odreske tune poslužite na podlozi od pečenog povrća preliveno pripremljenim umakom i posuto preostalim pinjolima.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 645.52 | 81 | 81 |
Kalcij | mg | 67.49 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 1114.65 | 30 | 30 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.46 | 35 | 35 |
Niacin | mg | 28.5 | 204 | 143 |
Vitamin D | μg | 430 | 215 | 215 |
Vitamin A | μg | 4801.05 | 120 | 96 |
Sol | g | 0.25 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 52.57 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 8.4 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 22.93 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 6.83 | - | - |
Masti | g | 40.59 | - | - |