Posluživanje
Njoke skuhajte u posoljenoj kipućoj vodi, pa ih ocijedite i poslužite uz pripremljenu divljač s voćem.
Od divljači možete upotrijebiti meso srne, jelena ili vepra.
Lovorov list
Srednje zahtjevno 4 osobe 120 min
Njoke skuhajte u posoljenoj kipućoj vodi, pa ih ocijedite i poslužite uz pripremljenu divljač s voćem.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 637.5 | 80 | 80 |
Kalcij | mg | 125.44 | 13 | 13 |
Kalij | mg | 1383.42 | 37 | 37 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.26 | 4 | 4 |
Niacin | mg | 17.45 | 125 | 87 |
Vitamin D | μg | 24 | 12 | 12 |
Sol | g | 0.69 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 11.08 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 67.52 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 3.22 | - | - |
Masti | g | 29.57 | - | - |