Posluživanje
Krumpir poslužite s umakom od dagnji i sira.
Umjesto dagnji možete upotrijebiti i druge školjke po želji.
Crni papar mljeveni
Srednje zahtjevno 4 osobe 70 min
Krumpir poslužite s umakom od dagnji i sira.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 871.05 | 109 | 109 |
Kalcij | mg | 500.36 | 50 | 50 |
Kalij | mg | 2068.36 | 56 | 56 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.32 | 33 | 33 |
Niacin | mg | 16.46 | 118 | 82 |
Vitamin D | μg | 33.86 | 17 | 17 |
Vitamin A | μg | 22663.66 | 567 | 453 |
Sol | g | 0.8 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 47.48 | - | - |
Vlakna | g | 7.54 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 3.31 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 10.37 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 20.3 | - | - |