Posluživanje
Na dagnje stavite mali rezanac zelene paprike, prelijte s malo meda i poslužite.
Školjke koje se ne otvore bacite.
Srednje zahtjevno 4 osobe 50 min
Na dagnje stavite mali rezanac zelene paprike, prelijte s malo meda i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 866.73 | 108 | 108 |
Kalcij | mg | 132.7 | 13 | 13 |
Kalij | mg | 1531.26 | 41 | 41 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.91 | 27 | 27 |
Niacin | mg | 16.98 | 121 | 85 |
Vitamin D | μg | 6.1 | 3 | 3 |
Vitamin A | μg | 728.65 | 18 | 15 |
Sol | g | 0.73 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 54.89 | - | - |
Vlakna | g | 0.86 | - | - |
- šećeri | g | 27.07 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 5.54 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 9.91 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 7.64 | - | - |
Masti | g | 24.87 | - | - |