Posluživanje
Baobao peciva izvadite iz posude, napunite pripremljenim nadjevom od piletine, ukrasite mladim lukom i sitno narezanim čilijem i poslužite.
Umjesto piletine možete upotrijebiti i oko 400 g nekog drugog pečenog mesa.
Đumbir
Jednostavno 4 osobe 30 min
Baobao peciva izvadite iz posude, napunite pripremljenim nadjevom od piletine, ukrasite mladim lukom i sitno narezanim čilijem i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 588.97 | 74 | 74 |
Kalij | mg | 535.97 | 14 | 14 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.97 | 28 | 28 |
Niacin | mg | 22.78 | 163 | 114 |
Vitamin A | μg | 710.3 | 18 | 14 |
Sol | g | 0.63 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 5.51 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 164.39 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 9.97 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 10.89 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 11.59 | - | - |
Masti | g | 35.08 | - | - |