Posluživanje
Pečenu štrucu pustite da odstoji 5 minuta, pa ju narežite i poslužite uz restani krumpir.
Meso možete staviti u zamrzivač na 1 sat kao biste ga lakše narezali na sitnije kockice.
Dimljena slatka paprika
Srednje zahtjevno 4 osobe 70 min
Pečenu štrucu pustite da odstoji 5 minuta, pa ju narežite i poslužite uz restani krumpir.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 449.96 | 56 | 56 |
Kalcij | mg | 258.35 | 26 | 26 |
Kalij | mg | 1934.18 | 52 | 52 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.75 | 25 | 25 |
Vitamin D | μg | 21.3 | 11 | 11 |
Sol | g | 0.48 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 39.64 | - | - |
Vlakna | g | 10.12 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 59.67 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 17.14 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 17.26 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 15.58 | - | - |
Masti | g | 53.05 | - | - |