Posluživanje
Ovako pripremljeni bakalar poslužite kao predjelo, toplo ili hladno s popečenim kruhom.
Kuhani bakalar očistiteprstima, koristeći se malim nožićem pri skidanju crnih dijelova zbog samog izgleda jela, uz povremeno pranje ruku zbog ljepljivosti ribljeg mesa.
Vegeta Original
Složeno 6 osobe 120 min
Ovako pripremljeni bakalar poslužite kao predjelo, toplo ili hladno s popečenim kruhom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 64.63 | 22 | 16 |
Fosfor | mg | 449.37 | 56 | 56 |
Kalij | mg | 835.21 | 23 | 23 |
Niacin | mg | 10.85 | 78 | 54 |
Vitamin E | mg | 6.51 | 30 | 30 |
Vitamin D | μg | 88 | 44 | 44 |
Vitamin A | μg | 145.33 | 4 | 3 |
Sol | g | 1.25 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 37.33 | - | - |
Vlakna | g | 0.27 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 7.46 | - | - |
Masti | g | 31.82 | - | - |