Posluživanje
Tople filete poslužite sa salatom.
Tople filete brancina poslužite s maštovitom salatom od cherry rajčica, rikole skute i rotkvica.
Đumbir
Jednostavno 4 osobe25 min
Limetu provaljajte po radnoj plohi da joj lakše iscijedite sok.
Tople filete poslužite sa salatom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 375.29 | 47 | 47 |
Kalij | mg | 1219.94 | 33 | 33 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.65 | 24 | 24 |
Vitamin D | μg | 45 | 23 | 23 |
Vitamin A | μg | 3458.5 | 86 | 69 |
Sol | g | 0.27 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 31.08 | - | - |
Vlakna | g | 8.54 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 30.09 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 6.16 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 34.81 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 7.15 | - | - |
Masti | g | 49.82 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?