Posluživanje
Ugasite, umiješajte kiselo vrhnje i topli paprikaš poslužite uz kuhane široke rezance.
Ako volite slano, ljutkasto, bogato mesom probajte specijalitete mađarske kuhinje. Najzastupljeniji začin mađarske kuhinje je paprika bilo da je svježa, sušena ili mljevena od koje proizlaze pikantni, aromatični okusi.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe60 min
Ugasite, umiješajte kiselo vrhnje i topli paprikaš poslužite uz kuhane široke rezance.
Ako želite da jelo ne bude preljuto, čiliju izvadite sjemenke i za to upotrijebite rukavice.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 426.92 | 53 | 53 |
Kalcij | mg | 70.95 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 716.23 | 19 | 19 |
Pantotenska kiselina | mg | 3.1 | 44 | 44 |
Niacin | mg | 23.56 | 168 | 118 |
Vitamin D | μg | 31.46 | 16 | 16 |
Vitamin A | μg | 814.82 | 20 | 16 |
Sol | g | 3.16 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 50.14 | - | - |
Vlakna | g | 1.35 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 7.53 | - | - |
Masti | g | 37.15 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?