Priprema
Ruzmarin, neizostavan u pripremi jagnjetine, koristite i uz ostala jela od mesa, uz povrće jakog ukusa, ali i za pripremu džemova.
- Čuvati: na suvom mestu
- Trajanje: 2 godine
- Pakovanje: Kesica 20g
• Monozačini •
Ruzmarin voli maslinovo ulje posut preko toplog hleba. Vegeta Maestro Ružmarin dodajte u italijanske pogače ili testo mlečnog hleba. Začinite pečeno meso, a posebno će dobro ići uz piletinu, jagnjetinu ili ribu.
Ruzmarin, neizostavan u pripremi jagnjetine, koristite i uz ostala jela od mesa, uz povrće jakog ukusa, ali i za pripremu džemova.
Spremili smo ti zgodne male kvizove s kojima ćeš otkriti recepte koji najbolje odgovaraju tvom raspoloženju. Nakon što ih ispuniš, uživaj u čitavom nizu finih jela za svoje sadašnje i buduće gladne emocije.